Oslo helg for 2!

Vi har hatt ei super helg i Oslo. Opplevelsan har stått i kø!
Det starta med Opera - Tosca- på fredagen kor det vist seg at vi fikk billetta på 1.rad.Klar til første besøk i operaenSjekk kor nært 1.rad e både musikere og scene- en flott opplevelse som anbefales!Klar for shopping på favoritt butikken- det tok sin tid, hi hiNy regnkåpe - fargerik til regntunge dager!!!Og jammen ble det ikke show på lørdagskvelden. På 1.rad - utrolig kjekt å komme så nært - Og vi lo så tårene trillet!Søndag var vi tilbake på operaen - flott å gå rundt på taket!Så nøt vi utsikten både ute og inne ved Akershus festning og slott.Spennende å gå rundt både ute og inne. Og med guiding på ørene inne i slottet ble det en helt spesiell stemning.

Håper dere har hatt en like flott helg som vi! Etter sånn ommentrent 50000 skritt er det godt å sitte hjemme i sofaen og fordøye alle inntrykk.

<img

2 kommentarer

Eve Iren

13.sep.2010 kl.12:11

Heia. Ja godt me litt "kjæreste tid" kan eg tenke meg. Ble vel mye shopping da? Eg va i Drammen i hælga på kurs/møte før Husqvarna, det va slitsomt men gøy med nye maskina ;))) Ha en fin uke. Klæmma

kjerstis hverdagsgleder

13.sep.2010 kl.20:45

Eve Iren:

Ja kjærestetid anbefales på det varmeste :-)Ja shopping også. Kjekt med litt påfyll før deg og. Da får vi kanksje snart se nye produskjoner? Ha en flott uke du og.

Klem Klem

Skriv en ny kommentar

kjerstis hverdagsgleder

kjerstis hverdagsgleder

38, Rana

Heisann! Her kommer jeg til å dele mine hverdagsgleder med dere. Det kommer til å handle om barn, garn, dilla på lilla, mannen og alle små ting som skaper smil i hverdagen. Og som du da skjønner har jeg både en kjekk mann og to hærlige unger. Og som noen kanskje ser på bilde bor jeg i Bodø

Kategorier

Arkiv

hit counter
html hit counter
hits